Kik vagyunk mi?

A MeGa-X Kft. 1991-ben jött létre, fő profilját alapvetően gyengeáramú és épületvillamossági szolgáltatások képezték. A 2000-es években kezdtünk el foglalkozni a különböző villamossági és gyengeáramú berendezések egységes felügyeleti és automatika rendszerbe történő integrálásának lehetőségével, mely révén például a riasztó, a kamerarendszer, a világítás és a multimédia egy közös felületről válik kezelhetővé. Az intenet térhódításával ügyfeleink részéről igényként jelentkezett a berendezések távoli elérésének és felügyeletének egységes megoldása. Több éves előkészítő munka nyomán 2010-re megszületett az i-Control intelligens házfelügyeleti rendszer.

Az i-Control alapú rendszerek telepítése cégünk legmeghatározóbb irányává vált. A rendszert az elmúlt években számos családi ház, lakás és iroda építése/felújítása során szerzett tapasztalatok és a felmerült igények alapján folyamatosan fejlesztjük. Folyamatosan ügyelünk arra, hogy a rendszer fejlesztésénél jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink valós igényeinek kielégítése kerüljön előtérbe. Nagy hangsúlyt fektetünk a termék vizuális megjelenésére és a könnyű kezelhetőségre, elkötelezettek vagyunk továbbá a biztonság és megbízhatóság irányában is.

A MeGa-X Kft. jelenlegi profiljában továbbra is megtalálható az erősáramú és gyengeáramú kivitelezés, azonban tevékenységünk egyre inkább az intelligens otthonok tervezésének és komplex megvalósításának irányába mozdul. Az i-Control intelligens ház rendszerek telepítését olyan konstrukcióban is vállaljuk, hogy az ún. épületvillamossági alapszerelési munkákat folyamatos mérnöki konzultáció mellett ügyfeleink által kiválasztott kivitelező végzi el, a mi feladatunk pedig a gyengeáramú, informatikai és automatika rendszerek beépítése, beüzemelése és az intelligens otthon rendszer telepítése.

A kivitelezés mellett cégünk készséggel áll ügyfelei rendelkezésére karbantartási és rendelkezésre állási szolgáltatással valamint helpdeskkel is.

A Csapat


Ügyvezető, villamosmérnök

Gyengeáramú villamosmérnök, a MeGa-X Kft ügyvezetője, az i-Control megálmodója. Mára közel huszonöt év erősáramú és gyengeáramú kivitelezési tapasztalat áll mögötte. 2010 óta aktívan vesz részt az i-Control szoftver fejlesztésében, 2017 óta pedig saját hadrver eszközeink (Mosaic) tervezője és egyik fejlesztője.

Webfejlesztő

Az ELTE-n szerzett geográfus és szociológus diplomát, majd érdeklődése a webprogramozás felé fordult. Az autodidakta tanulás mellett számos sikeresen elvégzett tanfolyam a garanciája naprakész tudásának.
A webfejlesztés és grafikai munkák mellett ellátja a cég mindennapi adminisztrációs feladatait is.

Villamosmérnök

Erősáramú villamosmérnök. Húsz éve foglalkozik ipari automatizálással és folyamatirányítással. Tíz éve lát el rendszertervezői és kivitelezői feladatokat intelligens otthonok megalkotásában. Rengeteg elméleti és gyakorlati tapasztalattal rendelkezik.

Elektronilai műszerész

Elektronikai technikus. Zenész-hangtechnikusként kezdte pályáját, majd tovább tanult, és bár pár éve még pályakezdőnek számított a villamosság területén, mára számos csínját-bínját elsajátította az erős- és gyengeáramú rendszerek tervezésének és kivitelezésének.

Mit várhat tőlünk?


Kreativitás

Azt valljuk, hogy az egyediség és a rugalmasság a szakterületünkön elengedhetetlen. Miért is? Olyan technológiai eszközkészletből tudjuk felépíteni a rendszereinket, amely tág határokat enged ügyfeleink fantáziájának. Minden esetben jól bevált építőelemekkel dolgozunk, azonban az i-Control egyedi lehetőségei és sok éves tapasztalatunk segítségével kis túlzással bármit meg tudunk valósítani, amit egy intelligens otthon megkíván.

Partnerség

Munkánk során ügyfeleink számos, akár bizalmas információt osztanak meg velünk. Tudjuk, hogy tevékenységünk ezért a szakmai teljesítmény mellett odafigyelést, fegyelmet és szigorú normákat követel munkatársainktól.

Elhivatottság

Az i-Control projekt 25 év eredményes kivitelezői tevékenység gyümölcse. Nem csak azért hoztuk létre, hogy lépést tartsunk az intelligens épületekkel szemben támasztott igényekkel, hanem azért is, mert szeretnénk valamiben mások lenni. Ezért köteleztük el magunka az intelligens ház és az épületfelügyelet határterületén egy olyan megoldás mellett, melyben hosszú távon szeretnénk megrendelőink számára a legjobbat nyújtani.

És még ennél is többet!