Funkciók


Számos elérhető funkció, egyetlen online felületen!

Szeretné tudni, hogy miért szólalt meg a riasztó távollétében? Elfelejtette beélesíteni a rendszert elutazása előtt? Fontos lenne tudnia, hogy távollétében jártak-e az irodájában?

Praktikus lenne távozáskor egy gombbal lekapcsolni az összes világítást? Nagyobb biztonságban érezné otthonát, ha távollétében a világítások időnként maguktól is fel-le kapcsolnának azt a látszatot keltve, hogy az épület nincs felügyelet nélkül? Szeretné egy gombnyomással előhívni kedvenc fényeit, ha a családja meghitt hangulatot szeretne a nappaliban?

Kényelmes lenne Önnek, ha eltávozásakor a redőnyök automatikusan lezárnának? Praktikus lenne, ha egy szoba, vagy akár a ház összes árnyékolóját egyetlen gombbal is felhúzhatná reggel? Hogyan takaríthat meg fűtési és hűtési energiát az árnyékolókkal?

Egy energiatudatos és minden igényt kielégítő épületgépészeti rendszer ma már elképzelhetetlen professzionális vezérlés nélkül

Szeretné tudni, hogy mikor, mi és miért történt? Az i-Control akár 2 évre visszamenőleg teljes értékű üzemeltetési naplót vezet.

Az öntözőrendszer ma már nem luxus. Miért más, ha mindezt az intelligens ház tartja kézben?

Az okos otthon nem csak kényelmet nyújt, de energiát és pénzt is megtakarít Önnek! Érdekli, hogy miért?

Biztonság és kényelem. Távolról is kezelhető, naplózható, jelenlét/munkaidő nyilvántartással is kombinálható beléptető rendszerek.

A behatolás elleni védelem első vonala. Akkor jelez, amikor még nincs nagy baj…

Szeretne gyorsan, egyszerűen speciális alkalmazások nélkül ránézni biztonsági kameráira?

Érkezés a nyaralóba: a szauna felfűtve!

Kellemes zene a lakás bármely pontján, beépített hangszórókból.