Miért nyújtunk többet, mint más intelligens otthon megoldások?

A termék


A kényelem, a fenntarthatóság és a biztonságos otthon feltételeinek megteremtése mellett az i-Control kiemelkedő erőssége az általa felügyelt rendszerek üzemeltetésének maximális támogatása, az ok-okozati elemzések lehetősége, a dokumentálás és a szofisztikált távoli elérés. Képes több alrendszer (pl. tetszőleges számú riasztórendszer), több terület (pl. több lakás vagy épület) és különböző jogosultsági szinttel rendelkező felhasználók kezelésére. Ezen tulajdonságainál fogva nem csak házak, nyaralók, apartmanok, hanem társasházak felügyeletére is ideális.

Sőt, a lakossági felhasználáson túlmenően az i-Control kiválóan alkalmas vállalkozások telephelyeinek, vagy irodaházak üzemeltetésére. Ilyen alkalmazásnál üzleti telefonrendszerek, call-centerek központjaként, vagy munkaidő nyilvántartó rendszerként is működhet úgy, hogy például képes egy bejövő telefonhívást annak megfelelően irányítani, hogy a hívott munkatárs az irodában tartózkodik, vagy házon kívül van. Ezen komplex funkcionalitása alapján üzleti alkalmazásra egyedülálló megoldást kínál a piacon.

A szolgáltatás


Ha Ön szívesen lakna okos házban és lakásfelújítás előtt áll, vagy építkezik, esetleg vállalkozását szeretné fejleszteni, bátran fordulhat hozzánk! Nem probléma, ha még nem tudja pontosan, hogy az általunk kínált szolgáltatások és az i-Control nyújtotta lehetőségek közül Önnek mire lenne szüksége. Mik azok az opciók, melyeket érdemes megismernie ahhoz, hogy mellettünk döntsön?

Segítünk!

Partnerként kezeljük Önt nem csupán az előkészítés, tervezés és a majdani kivitelezés során, de abban is támogatjuk, hogy hosszú távon, fennakadások nélkül élvezze és valóban ki tudja aknázni a megvalósított okos épület lehetőségeit. A már kiépített rendszerek folyamatos követésére, az legújabb szoftverek biztosítására, a rendszerek karbantartására lehetősége van olyan szerződést kötnie velünk, hogy nincs más dolga, mint élvezni azt, amit a jövő épülete nyújthat Önnek!

i-Control tudástár

TLDR cikkek azoknak, akik mélységeiben, akár műszaki vonatkozásaiban is szeretnék megérteni az i-Control működési koncepcióját.